Dienoraštis

540

Nepamirškit, Spalio 3-iąją švenčiam Tartautinę Veltinio Dieną !!!! Su švente visas Vėlėjas/-us ir veltinio gerbėjus !!  Daugiau..

1900

Gal ir netinka i dienorasti rasyt  tokiu pastabu, bet... apsiveles, ar nemanai, kad butu tikslinga svetaines nariu paprasyti -rasyti valstybine lietuviu kalba ?????  Daugiau..

200

Morala paskaityt galeciau lengvai-bepigu...na o va graziai lyriskai, literaturiskai papasakot kaip si ryta stadione begdama Muza uz sparnelio pagavau- neisiena... :(  bet pagavau as ja, pagavau ahaaa...  Daugiau..

Pirties kepurės vėlimas

1630

Pirties kepurės vėlimas Priemonės: Vilnos sluoksna (balta, spalvota), žirklės, burbulinė plėvelė, rankšluostis, tinklelis ar uzuolaida, dubuo, ūkiškas muilas, žaliuzės, kepurės šablonas.   Tie..  Daugiau..

1200

Na va, praejo paskutinis rugsejo savaitgalis...sestadieni pabuvojau Varenoj, garsiojoj Grybu sventeje, kasmet stengiuosi ten nuvaziuoti- kazkaip dusia pailsi, akis paganau, lasinuku, ar namines duonos..  Daugiau..

000

Beletristika palieku apsivelusiam...gelytes, saulytes, vejus ir lietus- irgi jam .... o dabar prie reikalo... Nu as tai pasakysiu "žostkai"- mest be kalbu...  sorry, chebra, bukim biedni , bet teisin..  Daugiau..